VIP Logo
Dit eget skønne feriehus
i uspolerede og fredelige Rayong, Thailand
10 km hvid sandstrand to timer fra Bangkok lufthavn

Køb fra ca. 700.000 kroner

Ugentlig leje fra ca. 4.100 kroner

Se Video

9 lækre huse rundt om en smuk lukket pool garden

ved Mae Rampeung Beach, Rayong, Thailand

Perspective00008
Perspective00003

Oasis Garden er et lækkert og funktionelt mini resort i gåafstand fra stranden. Forskellige typer huse med 2-4 soveværelser og mulighed for komplet indretningspakke. Praktisk design og høj kvalitet, fokuseret på vestlige købere. Dansk ledelse. Der er kun ganske få huse tilbage. Kontakt og forhør nærmere!

Se kort Se Galleri Book nuBesøg udlejningssiden for yderligere information >

Storartet lille resort

Dette lille lukkede private resort med kun 9 skønne huse rundt om en fælles have med en stor tropisk swimming pool tilbyder dig både alt det privatliv du behøver, samt muligheden for en hyggesnak med de andre gæster. Personale holder haven og poolen ren og pæn, og der er fuld room service. Blot slap af og nyd dit eget private feriehus!
Læs mere om Oasis Garden >

Et skønt område

Den smukke 10 km lange strandvej byder på masser af små boder med lokale sælgere og moderne 7-Eleven, små traditionelle thailandske restauranter og selvfølgelig masser af plads til strandaktiviteter. Et stille og roligt sted uden store turistflokke, men stadig med byen Rayong og moderne indkøbscentre kun få minutter væk.
Lær mere om området > 

Gennemtænkte huse

Vi har gjort os stor umage med at gøre husene så praktiske og funktionelle som muligt. Der er både en flot tagterrasse med dejlig udsigt og en privat terrasse foran huset, hvor der er direkte adgang til haven og poolen.

Se Galleri Book nu

 

Og der er meget mere

Oasis garden III bliver bygget inde i det store VIP Chain resort, som har alle faciliteter for et moderne ferieresort. Der er en rigtig god restaurant med både thailandsk og vestlig mad, pool bar, et luksuriøst wellness center samt forskellige aktiviteter, og det hele er lige uden for døren til dig eget lille private resort.

Dit eget private resort inde i et endnu bedre resort.

 Få mere viden om VIP Chain Resort

Dejligt ferieresort med alle faciliteter for seniorer og familier, lige ud til den 10 km lange sandstrand Mae Rampeung Beach

Visit VIP Chain Resort (English)

Er du interesseret i at købe?

 

Documents Icon

Det er nemmere end du tror!

Vi varetager al kommunikation med de thailandske myndigheder og vi tager os af alt papirarbejdet. Du behøver blot at betale et lille reservationsgebyr, og derefter betaler du i rater efterhånden som byggeriet færdiggøres. Du får et skøde udstedt i dit eget navn.

Investment Icon

Det er bedre end du tror!

Hvis du ønsker at købe en feriebolig mest som en god investering, så kan vi leje den ud for dig med et garanteret afkast på op til 7% om året. Du kan stadig benytte dit hus selv i sammelagt 14 dage om året.

Safe Icon

Det er sikrere end du tror!

VIP Real Estate, Co. Ltd. har 18 års erfaring på det thailandske marked, og vi er med dig hele vejen. Vi kan endda tilbyde dig en gensalgskontrakt, så du kan sælge med en garanteret fortjeneste inden for en garanteret periode.

Vi har andre projekter ved den samme strand

TiffaniRayongOtherProjectTiffani Beach Condominium
Fra 1,45m THB

Nye luksus lejligheder med alle faciliteter tæt på stranden og med havudsigt

Tropicana

Tropicana Villa
Fra 3,4m THB

Familiehuse med eller uden privat pool inde i VIP Chain Resort.

TropicalBeach

Tropical Beach
Fra 1,8m THB

Luksuslejligheder inde i VIP Chain Resort

Få mere viden om Rayong

Læs artikler, se billeder og videoer, udforsk området, og se et bredt udvalg af feriehuse til leje og salg.

Besøg Rayongspecialisten

 

Del Oasis Garden III med dine venner: