VIP Logo
Dit eget skønne feriehus
i uspolerede og fredelige Rayong, Thailand
10 km hvid sandstrand to timer fra Bangkok lufthavn

Priser fra ca 675.000 kroner

Se Video

9 lækre huse rundt om en smuk lukket pool garden

ved Mae Rampeung Beach, Rayong, Thailand

NB: Denne danske sektion er ikke længere 100% vedligeholdt.
Venligst se den engelske version for de nyeste opdaterede informationer samt udlejning og booking

Perspective00008
Perspective00003

Oasis Garden er et lækkert og funktionelt mini resort i gåafstand fra stranden. Forskellige typer huse med 2-4 soveværelser og mulighed for komplet indretningspakke. Praktisk design og høj kvalitet, fokuseret på vestlige købere. Dansk ledelse. Der er kun ganske få huse tilbage. Kontakt og forhør nærmere!

Storartet lille resort

Dette lille lukkede private resort med kun 9 skønne huse rundt om en fælles have med en stor tropisk swimming pool tilbyder dig både alt det privatliv du behøver, samt muligheden for en hyggesnak med de andre gæster. Personale holder haven og poolen ren og pæn, og der er fuld room service. Blot slap af og nyd dit eget private feriehus!
Læs mere om Oasis Garden >

Et skønt område

Den smukke 10 km lange strandvej byder på masser af små boder med lokale sælgere, små traditionelle thailandske restauranter og selvfølgelig masser af plads til strandaktiviteter. Et stille og roligt sted uden store turistflokke, men stadig med byen Rayong og moderne indkøbscentre kun få minutter væk.
Lær mere om området > 

Gennemtænkte huse

Vi har gjort os stor umage med at gøre husene så praktiske og funktionelle som muligt. Der er både en flot tagterrasse med dejlig udsigt og en privat terrasse foran huset, hvor der er direkte adgang til haven og poolen. Et skønt sted, hvor du kan opleve den specielle følelse af at være hjemme og på ferie på samme tid.
Se detaljer og priser >

Og der er meget mere

Oasis garden III bliver bygget inde i det store VIP Chain resort, som har alle faciliteter for et moderne ferieresort. Der er en rigtig god restaurant med både thailandsk og vestlig mad, pool bar, et luksuriøst wellness center samt forskellige aktiviteter, og det hele er lige uden for døren til dig eget lille private resort.

Dit eget private resort inde i et endnu bedre resort.

Fuldt møbleret og dekoreret
Klar til at flytte ind

Læs mere om den valgfri flotte interiørpakke >

previous arrow
next arrow
Slider

VIP Chain Resortet

Oasis Garden III bliver bygget i et hyggeligt hjørne af VIP Chain resortet, som ligger lige ud til stranden. Det tilbyder alle faciliteter af et moderne ferieresort, og har selvfølgelig 24-timers vagtpersonale og reception, hvor du altid kan få hjælp og assistance.

previous arrow
next arrow
Slider

- Så hvordan køber man et hus?

Documents Icon

Det er nemmere end du tror!

Vi varetager al kommunikation med de thailandske myndigheder og vi tager os af alt papirarbejdet. Du behøver blot at betale et lille reservationsgebyr, og derefter betaler du i rater efterhånden som byggeriet færdiggøres. Du får et skøde udstedt i dit eget navn.

Investment Icon

Det er bedre end du tror!

Hvis du ønsker at købe en feriebolig mest som en god investering, så kan vi leje den ud for dig med et garanteret afkast på op til 7% om året. Du kan stadig benytte dit hus selv i sammelagt 14 dage om året.

Safe Icon

Det er sikrere end du tror!

VIP Real Estate, Co. Ltd. har 18 års erfaring på det thailandske marked, og vi er med dig hele vejen. Vi kan endda tilbyde dig en gensalgskontrakt, så du kan sælge med en garanteret fortjeneste inden for en garanteret periode.


Vi har andre projekter ved den samme strand

TiffaniRayongOtherProjectTiffani Beach Condominium
Fra 1,35m THB

Nye luksus lejligheder med alle faciliteter tæt på stranden og med havudsigt

Tropicana

Tropicana Villa
Fra 2,995m THB

Familiehuse med eller uden privat pool inde i VIP Chain Resort.

TropicalBeach

Tropical Beach
Fra 1,7m THB

Luksuslejligheder inde i VIP Chain Resort

 

Del Oasis Garden III med dine venner: