Oasis Garden
Detaljer og Priser

Disse moderne og atmosfærefyldte ferie- og helårshuse placeret rundt om en dejlig have med en stor swimming pool er designet til en funktionel og afslappet livsstil. Hver kvadratmeter er fuldt udnyttet på en praktisk måde uden spildplads og med fokus på kundeønsker. Høj kvalitet og praktiske detaljer gør Oasis Garden perfekt til vestlige købere.

Se Video

Et gennemtænkt og populært koncept

Oasis garden I med 5 huse blev bygget i 2014 og er længe udsolgt.
Oasis Garden II med 9 huse blev bygget i 2015 og er udsolgt.
Oasis Garden III med 9 huse blev bygget i 2016 og er næsten udsolgt.
Oasis Senior er et kommende projekt fokuseret på seniorer og i 1 plan uden trapper.

Oasis Garden er udformet som et privat hyggeligt lille resort i et roligt hjørne af det større VIP Chain resort. Alle husene har privat terrasse, og herfra har man direkte adgang til haven og den store swimming pool. Der er desuden en stor privat tagterrasse.

VIP Chain Resortet

Oasis Garden er placeret inde i VIP Chain resortet, som ligger lige ud til stranden. Resortet tilbyder alle faciliteter for et moderne ferieresort. Der er en god restaurant med både thailandsk og vestlig mad, en stor swimming pool med bar, reception med behjælpeligt personale, tennis, mini golf, og endda et separat wellness center kaldet Apsara, hvor du kan nyde forskellige former for thailandsk massage og spa, få ordnet dit hår eller dine negle, og slappe af omkring endnu en dejlig swimming pool i en smuk lukket have.

Læs mere om VIP Chain Resort> 

Et hus for enhver smag.

Der er forskellige hustyper får både par og større familier. Husene er på to eller tre etager med en dejlig tagterrasse med en flot udsigt over området og naturen. Husene har fra to til fire soveværelser, to badeværelser, og den flotte interiørpakke inkluderer et komplet køkken med alt inventar, så man kan lave sin mad selv. Store skydedøre forbinder terrassen med dagligstuen på en praktisk måde.

.

En god investering

Dette er her en enestående chance for at eje sit eget feriehus eller seniorbolig, og med indbygget mulighed for at lade os udleje dit hus, når du ikke selv bruger det. Du får et fast kontraktligt beløb, og vi tager os af alt omkring udleje og vedligehold. Lejeindtægten dækker normal mere end rigeligt flybilletterne, når du selv vil nyde dit hus.  

Læs mere om udlejningskontrakten >

previous arrow
next arrow
Slider

En indretningspakke som ingen andre

Vores valgfri møblerings- og dekorationspakke indeholder alt, hvad du behøver for at bo i huset, og gør det komplet indflytningsklart. Der er et komplet køkken med alt køkkenudstyr og hvidevarer, møbler, også terrassemøbler (foran huset og på taget), gardiner, sengetøj, billeder og dekorationer, TV, DVD afspiller osv. Og vi er meget stolte af møblerne. De er designet af os og håndfremstillet i høj kvalitet på en udvalgt fabrik i Indonesien. De findes ingen andre steder.
Billedgalleriet viser eksempler på indretning, men to huse er aldrig helt ens. Hvert hus har sit eget personlige særpræg..

Læs mere om møbleringspakken >

 Få mere viden om VIP Chain Resort

Dejligt ferieresort med alle faciliteter for seniorer og familier, lige ud til den 10 km lange sandstrand Mae Rampeung Beach

Visit VIP Chain Resort (English)

 Vælg en hustype som passer dig perfekt

Tegningerne viser Oasis Garden III. Oasis Garden II har en tilsvarende udformning. Der er 3 forskellige hustyper (A, B og C).

Oasis-III-Area-Layout

 House Type A

Oasis-III-Type-A-1ST Ground floor

Oasis-III-Type-A-2ND

2ND floor with rooftop terrace

 Hus Type B

Oasis-III-Type-B-1ST

Ground floor with bedroom. Option: No bedroom, bigger kitchen and living room

Oasis-III-Type-B-2ND2ND floor

Oasis-III-Type-B-3RD

Big rooftop terrace

 Hus Type C

Oasis-III-Type-C-1ST

Ground floor with bedroom. Option: No bedroom, bigger kitchen and living room

Oasis-III-Type-C-2ND

2ND floor

Oasis-III-Type-C-3RD

Huge rooftop terrace

Oasis Garden II

House
Floors
Size m2
Bed
rooms
Bath
rooms
Price
Interior
Monthly
Maintenance
A1260+35213,200,000Included3,000
B42+1100+30324,100,000Included3,000
C92+1125+35434,600,000Included3,500

Oasis Garden III

 

House
Type
Floors
Size m2
Bed
rooms
Bath
rooms
Price
Interior
Monthly
Maintenance
A1Type A270+30223,600,000Included2,500
C3Type B2+185+40224,000,000Included3,000

Få mere viden om Rayong

Læs artikler, se billeder og videoer, udforsk området, og se et bredt udvalg af feriehuse til leje og salg.

Besøg Rayongspecialisten

Del Oasis Garden med dine venner: