Mae Rampeung Beach, Rayong
På afstand af masseturismen
Tæt på spændende turistattraktioner

Hvis du leder efter et feriested i et specielt område i Thailand, så er Mae Rampueng Beach uden for byen Rayong måske lige stedet for dig. Kun to timer fra Bangkoks internationale lufthavn finder du en 10 km lang fin sandstrand, original thailandsk kultur, masser af lokale turistattraktioner, og stadig med Pattaya og Bangkok inden for rækkevidde til en dagsudflugt med attraktioner i verdensklase. 

 

Mae Rampueng Beach

Oasis Garden III i VIP Chain Resort ligger lige ud til den 10 km lange strandvej. Langs vejen kan du finde masser af små handelsboder, små thailandske restauranter og selvfølgelig masser af plads til strandaktiviteter. 

Stranden er en af de længste i Thailand. Det er nemt at finde et roligt sted, selv på travle helligdage. Der er store skyggefulde træer langs med stranden, så blot ryk nogle meter tilbage, hvis du har fået sol nok for den dag. Ikke mange strande tilbyder det.

Vi har endda et lille stykke privat strand lige over for VIP Chain Resort. Her kan du få lidt god service og møde andre besøgende.

Lad os køre en tur langs stranden (video) >

Rundt omkring Rayong

Rayong provinsen bliver ofte kaldet det autentiske Thaland. Dette område besøges stadig mest af thailandske turister, men med andelen af udenlandske turister støt stigende. Der kommer flere og flere turistattraktioner, for eksempel parker, historiske steder, vandland, markeder og endda en 3 km lang tovbane i skoven.

Der er desuden nogle smukke øer, som er perfekte til en dagsudflugt. Den mest kendte er øen Koh Samet, som ligger lige ud for kysten tæt på dit hus.

Vi har samlet en oversigt over 30 udflugtsmål, så du selv kan gå på jagt.

30 dejlige steder at besøge >

Rayong by

Rayong er vokset meget de seneste år, og moderne butikscentre og vestlige restauranter skyder konstant op. I Rayong kan man virkelig opleve kontrasten mellem gammelt og nyt, med gamle pakkede markedspladser side om side med moderne shopping centre.

Rayong har også forlystelsesparker og andre attraktioner, hvis du har lyst til en bytur. Det er kun et kvarters tid fra dit hus i Oasis Garden.

Besøg Rayong Specialisten >

Pattaya og Bangkok

Alle kender Pattaya og i hvert fald Bangkok. I disse store nærliggende byer kan du finde alt, hvad hjertet begærer - attraktioner i verdensklasse, pulserende natteliv, internationale restauranter og selvfølgelig store flokke af turister.

Begge disse byer er inden for rækkevidde til en dagsudflugt eller et par dage væk fra rolige og fredelige Raying. Pattaya er 70 km fra Tiffani, og Bangkok 190 km. Der er store perfekte veje og masser af muligheder for transport.

Blot Google Bangkok eller Pattaya Travel Guide, så finde du masser af information om disse to levende byer.

Få mere viden om Rayong

Læs artikler, se billeder og videoer, udforsk området, og se et bredt udvalg af feriehuse til leje og salg.

Besøg Rayongspecialisten

previous arrow
next arrow
Slider

Hvordan kommer man rundt

Det er let at komme rundt i området. Lej for eksempel en lille motorcykel (snarere en stor knallert) eller blot en almindelig cykel. Eller tag med en taxa eller en minibus når du vil ud. Der er gode forbindelser både i lokalområdet og til de andre større byer. Vores personale i receptionen er altid klar til at hjælpe.

Vi tilbyder også vores egne private ture til forskellige destinationer, herunder både turistattraktioner og indkøbssteder. Afgår lige fra receptionen.

VIP-Chain-Resort00018

Del Oasis Garden med dine venner: